Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat după decizia coaliţiei privind calendarul alegerilor prezidenţiale şi parlamentare că o bucură faptul că în sfârşit PNL şi PSD s-au înţeles pe data alegerilor şi poate că de acum încolo se vor putea concentra pe ce este important pentru ţară. Ea arată că mesajul USR rămâne acelaşi şi anume că toate partidele care se revendică a fi de centru dreapta sunt aşteptate să se alăture proiectului lor prezidenţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă bucură faptul că în sfârşit PNL şi PSD s-au înţeles pe data alegerilor. Poate că de acum încolo se vor putea concentra pe ce este important pentru ţară. Poate, cine ştie, pe ultima sută de metri, se interesează de starea economiei, de educaţie, de sănătate”, a scris Lasconi pe Facebook.

Ea arată că ”mesajul USR rămâne acelaşi”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Toate partidele care se revendică a fi de centru dreapta sunt aşteptate să se alăture proiectului nostru prezidenţial. Nu avem voie să lăsam PSD-ul să acapareze toată puterea din statul român. O guvernare de stânga şi cu accente autoritare ar fi un dezastru. Singura şansă pentru România este ca din decembrie să avem un Preşedinte şi un Guvern de dreapta”, mai afirmă Lasconi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.