Un accident a avut loc, duminică, la intersecţia Calea Victoriei cu strada Sevastopol din Capitală, între două autovehicule, soldat cu pagube materiale. Unul dintre şoferi a consumat băuturi alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Traficul rutier pe Calea Victoriei a fost restricţionat pe banda 2 şi pe pista pentru biciclete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, duminică în jurul orei 13:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia Calea Victoriei-str. Sevastopol. ”Un bărbat în vârstă de 29 de ani, a condus un autovehicul pe Calea Victoriei dinspre Piaţa Victoriei către bd. Dacia, iar când a ajuns la intersecţia cu str. Sevastopol a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani.

În urma accidentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale”, precizează Poliţia.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Conducatorii celor două autovehicule implicate au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicat pentru bărbatul în vârstă de 29 de ani fiind de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice.

Traficul rutier pe Calea Victoriei este restricţionat pe banda 2 şi pe pista pentru biciclete, mai anunţă Poliţia Capitalei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.