Jacob Lee revine în România anul acesta, în 7 noiembrie la club Expirat (Bucureşti) şi în 8 noiembrie la Zazen (Cluj-Napoca), pentru două concerte ce dau startul Philosophical Sessions Acoustic Tour. Biletele sunt în vânzare la tickets.emagic.ro, bilete.emagic.ro, iaBilet şi Entertix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„The Demons (Philosophical Session)” este piesa care l-a propulsat pe Jacob Lee în topurile muzicale în 2016, adunând 66 de milioane de vizualizări doar pe YouTube.

Artistul va cânta pe scenele din Europa şi Marea Britanie pentru prima dată, într-un turneu ce va demara în luna noiembrie a acestui an.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Jacob Lee este un cântăreţ/ compozitor australian, care a adunat peste 280 de milioane de vizualizări pe YouTube şi 220 de milioane de stream-uri pe Spotify ca artist independent. Cu trei EP-uri a câte patru piese, trei albume de studio complete şi peste 140 de videoclipuri pe YouTube, Jacob lucrează acum la finalizarea celui de-al patrulea album.

În calitate de fondator al casei de discuri indie Lowlyland Records, Jacob a dezvoltat o prezenţă internaţională remarcabilă, vânzând bilete pentru concerte în toată Europa, Marea Britanie şi Australia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.