Guvernul a adoptat, joi, ordonanţa de urgenţă care instituie posibilitatea legală de asigurare, prin AFM, a finanţării din Fondul pentru mediu cu 167,6 de milioane de lei a patru investiţii care nu pot face obiectul etapizării prin Programul Dezvoltare Durabilă 2021-2027. Astfel, Executivul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind finanţarea din Fondul pentru mediu a unor proiecte de dezvoltare a infrastructurii de management integrat al deşeurilor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În exerciţiul financiar trecut Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020 au fost finanţate mai multe proiecte de investiţii pentru îmbunătăţirea capacităţii de gestionare a deşeurilor, la nivel naţional, mai spune Guvernul, în comunicatul de presă.

Beneficiarii proiectelor sunt ADI organizate la nivelul judeţelor, sau alte structuri, după caz. O serie de proiecte au înregistrat întârzieri, beneficiarii solicitând fazarea lor în următorul exerciţiu financiar.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Acest demers este de natură a sprijini finalizarea implementării proiectelor promovate de autorităţile publice locale, prin asigurarea finanţării investiţiilor care completează sistemele de management integrat al deşeurilor existente.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.