Ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, anunţă, joi seară, că ROMAERO S.A. a semnat un Memorandum de Înţelegere cu o firmă din Polonia pentru susţinerea mentenanţei flotei de aeronave de transport militar C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Compania ROMAERO S.A. a semnat un Memorandum de Înţelegere (MoU) cu Wojskowe Zakłady Lotnicze No. 2 S.A. (WZL-2) din Bydgoszcz, Polonia, pentru susţinerea mentenanţei flotei de aeronave de transport militar C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române. Recent, Forţele Aeriene Române au primit noi aeronave C-130 Hercules, iar noile standarde de mentenanţă, aliniate celor ale Forţelor Aeriene ale Statelor Unite (USAF), necesită lucrări complexe de tip Programmed Depot Maintenance (PDM)”, a scris, joi seară, pe Facebook, Şrefan Radu Oprea.

Ministrul Economiei afirmă că, prin acest parteneriat, ROMAERO va beneficia de tehnologia avansată şi experienţa WZL-2, liderul Poloniei în domeniul mentenanţei aeronavelor militare, având o vastă experienţă în lucrările de întreţinere a avioanelor F-16 şi C-130, pentru a putea răspunde cerinţelor tot mai complexe în ceea ce priveşte mentenanţa flotei naţionale de transport militar.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.