Acuzat că a luat în mod deliberat cartonaşe la meciurile din Premier League pentru a influenţa piaţa pariurilor sportive, Lucas Paqueta a vorbit despre cazul său pe reţelele sale de socializare. El a denunţat modul în care mass-media a tratat cazul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Sunt frustrat şi deranjat că am citit recent articole de presă înşelătoare şi inexacte, publicate atât în Anglia, cât şi în Brazilia, care pretind că divulgă informaţii despre cazul meu. Unele dintre aceste informaţii sunt complet false şi par menite să mă submineze. Sunt, de asemenea, îngrijorat de faptul că, deşi sunt false şi înşelătoare, aceste articole provin în mod clar de la cineva apropiat de caz”, s-a plâns mijlocaşul de la West Ham.

Conform ultimelor dezvăluiri din presa engleză, Paqueta ar fi înrăutăţit lucrurile pentru el însuşi, încercând să obstrucţioneze ancheta. El ar fi ascuns probe potenţiale aruncând un telefon. „Scurgerea şi publicarea de informaţii inexacte în presă îmi pun în pericol şansele la un proces echitabil. Prin urmare, i-am însărcinat pe avocaţii mei să scrie FA pentru a le cere să efectueze o investigaţie completă cu privire la modul în care informaţiile despre caz, chiar dacă sunt inexacte, au ajuns în domeniul public”, a explicat fostul jucător al lui Lyon.

„Continui să neg acuzaţiile care mi se aduc şi aştept cu nerăbdare să îmi demonstrez nevinovăţia”, conchide el.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Audierea în acest caz este în prezent programată pentru luna martie, iar verdictul nu este aşteptat înainte de vara viitoare. El riscă o suspendare foarte mare, mergând până chiar la o interdicţie pe viaţă din fotbalul englez.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.