Vrei ieşi din cotidian şi să te distrezi altfel alături de prieteni sau familie? Mersul la circ devine o terapie binemeritată după o săptămână agitată de muncă. De asemenea, este un prilej perfect pentru a susţine dezvoltarea armonioasă a prichindeilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Însă, înainte de a alege biletele, e important să te documentezi în privinţa numerelor artistice puse în scenă, dar şi a reputaţiei circului. Pentru a avea parte de o experienţă cu adevărat inedită, ar fi bine să te orientezi către cele care ţin pasul cu noile tendinţe. Circul Espinol devine o alegere ideală dacă îţi doreşti o aventură interesantă în lumea fantastică a personajelor şi actelor artistice desăvârşite. Care sunt cele mai tari reprezentaţii pe care nu le poţi rata rămâne să afli în rândurile de mai jos.

Numere artistice interesante

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Nimic nu se compară cu emoţia unui spectacol pus în scenă de artişti talentaţi. Dacă vrei să te bucuri de momente frumoase alături de cei dragi, iată o selecţie interesantă de reprezentaţii la circ:

  • Acrobaţii aeriene - Aerial Hoop se numără printre cele mai apreciate numere artistice în rândul spectatorilor. Graţia cu care artiştii efectuează mişcări de contorsionare la înălţime te va ţine cu sufletul la gură. Aparatul aerian pe care îl utilizează are la bază curele rezistente, în diverse configuraţii pentru a susţine greutatea artiştilor şi a le conferi mai multă flexibilitate.
  • Duet la trapez - O demonstraţie de încredere şi colaborare. Munca la circ înseamnă, pe lângă dedicare şi perseverenţă, lucru în echipă. Interpreţii învaţă să-şi completeze partenerii de scenă şi să le ofere suportul de care au nevoie pentru a evita accidentările sau situaţiile neprevăzute. Reprezentaţiile Acrobalance îmbină muzica şi adrenalina cu lumea fascinantă a contorsionismului.
  • Roata Morţii - Unul dintre cele mai palpitante şi intense numere de circ. Artiştii se află pe o structură rotativă uriaşă, formată din una sau mai multe roţi, şi efectuează mişcări acrobatice în timp ce structura se învârte rapid. Cu fiecare mişcare pe care o execută, interpreţii îşi demonstrează curajul, rezistenţa fizică şi performanţa umană. Aşadar, ar fi păcat să-l ratezi.

Unde poţi vedea spectacole artistice

Probabil te întrebi unde poţi vedea astfel de numere artistice circ. E simplu - la Circul Espinol, acolo unde arta întâlneşte determinarea şi disciplina. Există, de asemenea, alte modalităţi de a viziona un spectacol complet. Există numeroase circuri care au înţeles cât de important e să vii în faţa publicului cu reprezentaţii impresionante.

Însă, înainte de a alege, e recomandat să:

  • Verifici programul artistic - Asigură-te că optezi pentru un spectacol care se potriveşte preferinţelor tale. Ideal ar fi să alegi un eveniment cu tematică pentru toate vârstele. Copiii se vor distra de minune la circ şi îşi vor dezvolta în acelaşi timp creativitatea.
  • Evaluezi facilităţile locului - Vezi dacă există parcare în apropiere şi dacă accesul se poate face uşor. În unele locuri, locurile s-ar putea să fie limitate sau contra cost. În cazul în care te deplasezi cu cei mici, vezi dacă există grupuri sanitare în apropiere.
  • Consulţi regulamentul circului - Circul este o demonstraţie artistică, ceea ce înseamnă că trebuie respectată în consecinţă. Înainte de a începe numărul, setează telefonul pe mute pentru a nu deranja ceilalţi participanţi şi pentru a nu distrage atenţia artiştilor. Dacă mergi cu cei mici, asigură-te că sunt familiarizaţi cu atmosfera şi că nu vor face gălăgie.

Eşti gata să intri în lumea intrigantă a circului? Experienţa de care vei avea parte nu se compară cu nimic din ce ai trăit până acum. Este o deconectare binevenită de la stresul cotidian.

 

Ce mai aştepţi? Ia-ţi gaşca de prieteni şi achiziţionează-ţi din timp biletele!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.