Compania Naţională "Poşta Română", singura companie de curierat şi servicii poştale care ajunge în fiecare colţ al ţării, lansează o campanie dedicată cetăţenilor Republicii Moldova stabiliţi în România. Această iniţiativă are o dublă semnificaţie: promovarea noii platforme de e-commerce, EUlivrez.md, operaţionalizată de subsidiara din Chişinău, cât şi susţinerea parcursului european al Republicii Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Poşta Română îşi continuă misiunea de a nu lăsa pe nimeni în urmă, extinzându-se acum şi dincolo de Prut. Moldovenii se confruntă adesea cu preţuri ridicate la anumite produse pe piaţa locală, comparativ cu cele din Uniunea Europeană. EUlivrez.md vine ca o soluţie eficientă, oferind acces la magazinele online din Europa, în special din România, la preţuri avantajoase, livrarea fiind asigurată direct la domiciliu, indiferent de localitatea în care se află destinatarul.

Prin intermediul platformei EUlivrez.md, pot trimite colete din întreaga Uniune Europeană direct acasă, la destinaţie, cu un simplu click.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În paralel, Poşta Română a demarat o campanie de conştientizare şi mobilizare, încurajând cetăţenii din Republica Moldova care locuiesc în România să îşi facă auzită vocea, în număr cât mai mare, în ceea ce priveşte decizia de pe 20 octombrie: ALEGE EUROPA! Şi desprindere de soartă. Şi întoarcere la rost.

Campania de promovare lansată de Poşta Română include o serie de stickere auto lipite pe flota companiei, cât şi afişe de informare în oficiile şi ghişeele din oraşe precum Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Suceava, Timişoara.

Cu această ocazie specială, Poşta Română a lansat şi o ediţie limitată de cărţi poştale disponibile în oficii, pe care cetăţenii le pot completa şi trimite gratuit către cei dragi.

Această campanie de informare şi conştientizare dedicată cetăţenilor Republicii Moldova care locuiesc în România, reprezintă un exemplu prin care Poşta Română rămâne susţinătoare fermă a parcursului European al Republicii Moldova, cât şi sprijinirea acestora în a avea acces la platforme de e-commerce rapide şi sigure, la preţuri avantajoase.

Informaţii de background:

Lansarea EUlivrez.md face parte din strategia de extindere a Poştei Române, care şi-a deschis la finalul anului 2022 o subsidiară în Republica Moldova. Cu peste 21.000 de angajaţi, o cifră de afaceri de 300 de milioane de euro şi peste 8 milioane de clienţi unici, Poşta Română este cel mai mare operator poştal din România, având ca scop să fie un lider în domeniul livrărilor internaţionale, devenind un HUB Logistic Regional de încredere.

Platforma EUlivrez.md permite cumpărătorilor din Moldova să acceseze piaţa europeană cu încredere deplină. Indiferent de locaţia destinatarului, coletele ajung rapid şi în siguranţă. În plus, datele personale sunt protejate conform standardelor europene stricte, oferind un nivel ridicat de securitate pentru utilizatori,

Pentru mai multe detalii şi pentru a vă crea un cont, vizitaţi www.eulivrez.md.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.