AEP va găzdui, în sediul său din strada Eugeniu Carada nr. 1, Sectorul 3, două secţii de votare organizate de către Ambasada Republicii Moldova în România pentru alegerile prezidenţiale şi referendumul privind parcursul european al Republicii Moldova. Totodată, cetăţenii moldoveni aflaţi în Bucureşti vor putea să îşi exercite dreptul de vot duminică, 20 octombrie a.c., la secţia de votare care va fi organizată de către Ambasada Republicii Moldova în România în incinta clădirii din strada Stavropoleos nr. 6, Sectorul 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că duminică, 20 octombrie 2024, va găzdui, în sediul său din strada Eugeniu Carada nr. 1, Sectorul 3, două secţii de votare organizate de către Ambasada Republicii Moldova în România pentru alegerile prezidenţiale şi referendumul privind parcursul european al Republicii Moldova”, se precizează într-un comunicat oficial.

Totodată, cetăţenii moldoveni aflaţi în Bucureşti vor putea să îşi exercite dreptul de vot duminică, 20 octombrie a.c., la secţia de votare care va fi organizată de către Ambasada Republicii Moldova în România în incinta clădirii din strada Stavropoleos nr. 6, Sectorul 3.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”În acest context, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a subliniat dorinţa părţii române de consolidare a dialogului instituţional în domeniul electoral cu Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova şi de dezvoltare a cooperării în domeniul administrării alegerilor şi a referendumurilor”, precizează Autoritatea Electorală Permanentă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.