Sezonul trei al serialului "The Bear", "Descendenţii: Ascensiunea lui Red", sezonul doi din "Will Trent" se numără printre producţiile care vor fi difuzate pe Disney+ în iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ursul"/ "The Bear", sezonul 3, din 17 iulie

Serialul "Ursul" de la FX, aclamat de critici, este despre mâncare, familie şi nebunia rutinei. În domeniul restaurantelor, fiecare zi poate aduce o bătălie pierdută, iar pe măsură ce Carmy îşi împinge limitele mai mult ca niciodată şi cere excelenţă de la echipa sa, aceştia fac tot posibilul să se ridice la nivelul intensităţii sale. Căutarea excelenţei culinare îi propulsează pe toţi spre noi niveluri şi pun la încercare legăturile care ţin restaurantul unit.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Filmul "Descendenţii: Ascensiunea lui Red"/ "Descendants: The Rise of Red", din 12 iulie

Noua directoare, fosta răufăcătoare Uma, invită la Şcoala din Auradon o altă răufăcătoare, pe Red, fiica rebelă a îngrozitoarei Regine de Cupă din Ţara Minunilor. Regina de Cupă poartă de mult timp pică Regatului Auradon, în special Cenuşăreasei, şi profită de ocazie să se răzbune atunci când îşi aduce fiica la şcoală. Când Regina de Cupă instigă la o lovitură de stat împotriva Auradon, Red trebuie să facă echipă cu Chloe, fiica perfecţionistă a Cenuşăresei şicălătoresc înapoi în timp pentru a încerca să anuleze evenimentul traumatizant care a făcut-o pe Regină să devină malefică.

Desene cu Blue (Bluey Minisodes), din 3 iulie, 7 episoade disponibile

Colecţia "Desene cu Blue" cu episoade ce durează între 1-3 minute este realizată de Joe Brumm, creatorul serialului "Blue", şi produsă de Ludo Studio. Scurtmetrajele evidenţiază momente amuzante şi dulci cu Blue şi Bingo, concentrându-se asupra interacţiunilor jucăuşe şi a jocurilor care explorează în continuare aceste îndragite personaje şi lumea lui Blue.

"Will Trent", sezonul 2, din 24 iulie, 3 episoade în premieră

Bazat pe seria de bestselleruri "Will Trent", scrisă de Karin Slaughter pentru New York Times, agentul special Will Trent de la Biroului de Investigaţii din Georgia (GBI) a fost abandonat la naştere şi a avut parte de o maturizare dură în sistemul copleşitor de centre de plasament din Atlanta. Acum, Will îşi foloseşte perspectiva unică în căutarea justiţiei şi are cea mai mare rată de rezolvare a cazurilor din GBI.

"Şcoala Abbott", sezonul 3, Partea 2 ("Abbott Elementary"), din 10 iulie, toate episoadele disponibile

În această comedie de la locul de muncă, un grup de profesori dedicaţi şi pasionaţi - şi o directoare uşor insensibilă- navighează prin sistemul public  de educaţie din Philadelphia. În ciuda barierelor pe care le întâmpină, sunt hotărâţi să îşi ajute elevii să reuşească în viaţă şi, chiar dacă aceşti profesori incredibili sunt depăşiţi numeric şi subfinanţaţi, iubesc ceea ce fac, deşi nu le place atitudinea nu tocmai ideală a districtului şcolar faţă de educaţia copiilor.

"N-am murit încă", sezonul 2 ("Not Dead Yet"), din 3 iulie, toate episoadele disponibile

De la creatorii David Windsor şi Casey Johnson şi având-o în rolul principal pe Gina Rodriguez, „N-am murit încă”” o urmăreşte pe Nell Serrano, care se autodescrie ca un dezastru. Jobul ei este să scrie necrologuri la ziarul ei local, în timp ce navighează prin relaţiile din viaţa personală şi profesională. Întorsătura este că poate vedea persoanele moarte despre care trebuie să scrie, iar acestea nu ezită să îi dea sfaturi de viaţă. Serialul este o adaptare după cartea "Confessions of a 40-something F**k Up" de Alexandra Potter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.