Un medic de la Spitalul Fundeni este acuzat că a ameninţat un şofer cu pistolul în urma unui conflict în trafic şi că a încercat să fugă în momentul în care i s-a solicitat să permită să-i fie controlat autoturismul, precum şi un control corporal, de către poliţiştii sesizaţii prin apel 112 de către persoana ameninţată. În interiorul autoturismului au fost găsite două pistoale airsoft şi o macetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
UPDATE - ”Incidentul (conflictul in trafic) s-a produs in afara incintei I.C. Fundeni şi a programului de lucru. Incidentul s-a produs din cunostintele noastre anterior orei 7.15 AM. Precizăm că, activitatea medicală nu a fost afectată, pacientii dumnealui urmărindu-şi indicaţiile terapeutice conform recomandărilor. Soluţionarea incidentului este de competenţa Politiei” au transmis reprezentanţii Institutului Fundeni, unde medicul lucrează.
ŞTIRILE ZILEI - ”Astăzi, 3 iulie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din  Sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, ar fi fost ameninţat cu un pistol, de conducătorul altui vehicul, care a intrat, ulterior, în incinta unei instituţii medicale. În urma verificărilor efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, a fost identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, angajat în cadrul unităţii respective”, anunţă Poliţia Capitalei.
 
În momentul în care poliţiştii i-au solicitat bărbatului să le permită efectuarea unui control asupra autoturismului, precum şi un control corporal, acesta a încercat să fugă. 
 
”Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în urma controlului efectuat, în interiorul maşinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft şi un obiect tăietor-înţepător, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cel în cauză a fost condus la sediul Secţiei 7 Poliţie pentru continuarea cercetărilor”, precizează sursa citată.
Surse apropiate anchetei afirmă că incidentul a avut loc pe Şoseaua Fundeni din Capitală, bărbatul care a ameninţat fiind în vârstă de 40 de ani, medic primar în cadrul Spitalului Fundeni, Secţia Chirurgie Generală. În interiorul autoturismului au fost găsite două pistoale airsoft şi o macetă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.