În iulie, Netflix propune: "Beverly Hills Cop: Axel F.", un film în care poliţistul Axel Foley revine pentru a face ce ştie el mai bine: să rezolve crime şi să semene haos; "Vikings: Valhalla": Sezonul 3, o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuţi vikingi din istorie; şi "Elite": Sezonul 8, un nou capitol din cel mai longeviv serial de ficţiune produs de Netflix în Spania, care va prezenta noi poveşti de pe holurile Las Encinas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă acestea, vor fi: "Cobra Kai": Sezonul 6 Partea 1, noi episoade în care senseii şi elevii noştri trebuie să decidă dacă şi cum vor concura la Sekai Taikai, campionatul mondial de karate; "Kleo": Sezonul 2, cu o fostă spioană est-germană în prim-plan, hotărâtă să găsească valiza roşie şi să o distrugă; "Unsolved Mysteries": Volumul 4, un serial captivant ce revine cu martori, ofiţeri de poliţie şi experţi care explorează cazuri nerezolvate, creaturi bizare şi alte evenimente stranii.

În plus, abonaţii vor vedea sezonul al doilea din "Adela", precum şi filmele "American Sniper", "Babylon", "Clueless", "Father Stu", "Munich" şi "Titanic". 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Titlurile lunii

"Beverly Hills Cop", din 3 iulie

La nouă ani după primul său caz memorabil din Beverly Hills, poliţistul Axel Foley revine pentru a face ce ştie el mai bine: să rezolve crime şi să semene haos.

Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) s-a întors la datorie în Beverly Hills. După ce viaţa fiicei lui este ameninţată, ea (Taylour Paige) şi Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) şi cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) şi John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele şi a dejuca o conspiraţie.

Regizat de Mark Molloy, filmul îi are în distribuţie pe: Eddie Murphy, Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt, Judge Reinhold, John Ashton, Taylour Paige, Paul Reiser, Bronson Pinchot, James Preston Rogers. 

"Vikings: Valhalla", sezonul 3, din 11 iulie

Plasat la începutul secolului al XI-lea, Vikingii: Valhalla este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuţi vikingi din istorie: Leif Eriksson, sora lui, Freydis şi prinţul norvegian Harald Sigurdsson. Sezonul al treilea îi regăseşte pe eroii noştri la şapte ani după încheierea sezonului doi. Freydis este acum conducătoarea nedisputată a Jomsborgului păgân, iar Leif şi Harald au fost victorioşi la Constantinople. Fiecare dintre ei are însă de înfruntat noi provocări pentru a-şi îndeplini destinul.

"Vikingii: Valhalla" îi are ca producători executivi pe Jeb Stuart, Morgan O'Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer şi Paul Buccieri. "Vikingii: Valhalla" este bazat pe serialul "Vikingii", creat de Michael Hirst. În distribuţie: Sam Corlett, Leo Suter, Frida Gustavsson.

"Elite", sezonul 8, din 26 iulie

În prag de absolvire pentru elevii din Las Encinas, Omar şi Nadia se reîntâlnesc, iar prieteniile şi rivalităţile sunt puse la grea încercare de un ultim mister.

Acesta este cel mai longeviv serial de ficţiune produs de Netflix în Spania, iar noul sezon va prezenta noi poveşti de pe holurile Las Encinas. Regia este asigurată de Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares şi Elena Trapé.

Sezonul opt este creat de Carlos Montero şi Jaime Vaca şi va aduce pe ecran noi personaje interpretate de Ane Rot (Clubul criminal de lectură), Nuno Gallego (UPA Next). Mina el Hammani va reveni în rolul Nadia.

În distribuţie sunt: Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Ander Puig, Maribel Verdú, Omar Ayuso, Mina El Hammani, Ane Rot, Nuno Gallego. 

Seriale

"Sprint", din 2 iulie

Sprinteri de elită trebuie să facă faţă antrenamentelor, atenţiei presei şi unei competiţii acerbe în acest serial despre cursa celor mai rapizi oameni din lume.

"Desperate lies", din 5 iulie

În urma unui fenomen rar, o femeie află că este însărcinată cu gemeni de la doi bărbaţi. Cu timpul, se străduieşte să-şi ţină familia unită şi secretele ascunse.

"The Boyfriend", din 9 iulie

Pe parcursul unei luni, mai mulţi bărbaţi vor locui sub acelaşi acoperiş şi vor gestiona o cafenea pe roţi pentru a lega prietenii cu speranţa de a-şi întâlni alesul.

"Eva lasting", sezonul 2, din 10 iulie

Întoarcerea Evei stârneşte o nouă rundă de discuţii la şcoală, drame, momente magice de camaraderie. Şi îi dă noi speranţe lui Camilo.

"Receiver", din 10 iulie

Acest serial captivant despre sport urmăreşte vedetele sezonului NFL din 2023: Deebo Samuel, George Kittle, Amon-Ra St. Brown, Davante Adams şi Justin Jefferson.

"Another Self", sezonul 2, din 11 iulie

Ada, Sevgi şi Leyla continuă să-şi exploreze traumele ancestrale trecând prin noi începuturi şi au de luat decizii cruciale în oraşul de coastă Ayvalık.

"Exploding kittens", din 12 iulie

O luptă supremă se iscă între bine şi rău când Dumnezeu şi rivalul său, urmaşul Satanei, sunt trimişi pe Pământ să trăiască cu oamenii sub forma unor pisici vorbitoare.

"Simone Biles rising", din 17 iulie

Urmăreşte-o pe gimnasta Simone Biles încercând să dobândească un echilibru între viaţa personală, sănătatea mintală şi antrenamentele înainte de mult aşteptata revenire la Olimpiadă.

"The Green Glove Gang", sezonul 2, din 17 iulie

Ascunzându-se de poliţie, hoaţele din Banda Mănuşilor Verzi sunt obligate să revină după ce unul dintre fiii lor intră în belele cu un gangster neînduplecat.

"Cobra Kai", sezonul 6, parte 1, din 18 iulie

Cum noul turneu mondial bate la uşă, Daniel şi Johnny încearcă să-şi reconstruiască echipa, dar duşmani vechi şi ameninţări noi stau în calea victoriei lor.

"Sweet Home", sezonul 3, din 19 iulie

Lumea se clatină la graniţa dintre monştri şi oameni, lăsând umanitatea în faţa unei alegeri dificile. Ciocnirea dorinţelor duce la o luptă disperată.

"Ressurected Rides", din 24 iulie

Comedianul Chris Redd lucrează cu o echipă genială de experţi în reparaţii auto pentru a da o nouă viaţă maşinilor vechi, cu transformări uluitoare.

"Kleo", sezonul 2, din 25 iulie

Fosta spioană din Germania de Est, Kleo, continuă să se dezlănţuie în Europa după Războiul Rece, ajungând mai profund decât ar vrea în propriul trecut.

"The Decameron", din 25 iulie

Ciuma bubonică se răspândeşte în Italia. Un grup de nobili şi servitori se retrag într-o vilă, însă haosul pune în scurt timp stăpânire asupra refugiului lor luxos.

"Tokyo Swindlers", din 25 iulie

Aflând de o proprietate de lux în valoare de 10 miliarde de yeni, o echipă de escroci face orice pentru a reuşi cea mai curajoasă înşelătorie de până acum.

"Unsolved Mysteries", volumul 4, din 31 iulie

Martori, ofiţeri de poliţie şi experţi explorează cazuri nerezolvate, creaturi bizare şi alte evenimente stranii în acest serial documentar terifiant.

Documentare

"The Man with 1000 Kids", din 3 iulie

Mai multe familii află că donatorul de spermă în care au avut încredere este tatăl a sute, poate mii de alţi copii din întreaga lume.

"Dirty Pop: The Boy Band Scam", din 24 iulie

Un serial documentar fascinant despre ascensiunea şi decăderea lui Lou Pearlman, cel care a creat şi exploatat unele dintre cele mai mari trupe de băieţi ale anilor '90.

"Laliga: All Access", în curând

Acest serial documentar oferă o privire exclusivă asupra faimoasei ligi spaniole de fotbal, de la victoriile de pe teren până la lacrimile din afara lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.