Ca părinte, vă doriţi ce e mai bun pentru copilul dumneavoastră, inclusiv oportunităţi de a învăţa o limbă străină într-un mod eficient şi plăcut. Alegerea cursului potrivit poate fi dificilă, dar English Kids Academy vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu programe de excelenţă care asigură atât învăţare de calitate, cât şi bucurie în procesul educaţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La English Kids Academy (EKA) şi la Die Deutsche Akademie (DEKA), oferim mai mult decât învăţarea unei limbi străine. Credem cu tărie în motto-ul „Happy learners are effective learners” şi avem convingerea că cine învaţă de plăcere învaţă eficient. De aceea, avem grijă ca la fiecare dintre miile de lecţii pe care le ţinem copiii să se simtă bine!

Cursuri an academic 2024-2025

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

English Kids Academy îi invită pe toţi cei interesaţi să-şi înscrie copiii la cursurile de limba engleză, germană sau franceză, pentru copii şi adolescenţi din cadrul anului academic 2024-2025, care vor începe în septembrie 2024. Testarea nivelului de cunoştinţe al fiecărui elev înscris se face în mod gratuit, înainte de plasarea în grupe.

De ce să alegeţi English Kids Academy / Die Deutsche Akademie?

La English Kids Academy împlinim visuri!

  • Peste 3300 de copii au obţinut punctaj maxim la Examenele Cambridge, la proba de Speaking, în ultimii 8 ani.
  • Singura şcoală din România care implementează prestigiosul program RULER pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale de la Yale University, SUA.
  • Garantăm succesul la examenele Cambridge şi ÖSD corespunzător nivelului şi vârstei fiecărui cursant.
  • Singurul centru de limbi străine cu 12 puncte de excelenţă din 12, la inspecţia independentă de la Evaluation and Accreditation of Quality Language Services (EAQUALS), din Marea Britanie.
  • Predăm cu grijă autentică pentru copilul dvs. #MaiMultDecatEngleza. #MaiMultDecatGermana. #MaiMultDecatFranceza.

Programele noastre de vară

Cursuri intensive de limba engleză, franceză sau germană pentru copii (4-10 ani): Cursurile noastre intensive de vară au drept obiectiv principal predarea şi exersarea limbii engleze într-un mod atrăgător şi distractiv pentru copii. Ne asigurăm că nivelul de competenţă lingvistică al acestora se menţine şi pe durata vacanţei, iar cursanţii îşi continuă progresul la limba engleză într-o atmosferă relaxată şi plăcută.

Tabăra urbană „Summer School of Magic” pentru copii (8-12 ani): Unde conducem copiii într-o aventură extraordinară, unde fiecare zi este plină de magie, învăţătură şi amintiri de neuitat! „Summer School of Magic” este mai mult decât o simplă tabără de vară; este o experienţă care îmbină învăţarea limbii engleze cu activităţi magice şi captivante.

Tabăra Urbană „Jungla din Oraş” pentru copii (5-7 ani): Acest produs educaţional inovativ este conceput pentru a ţine pasul cu dorinţa celor mici de a descoperi lumea, cu nivelul lor de energie şi cu nevoia lor de relaxare. Tabăra oferă o experienţă captivantă, îmbogăţită cu jocuri şi activităţi în aer liber, unde copiii îşi pot dezvolta limba engleză alături de profesori specializaţi.

Tabere de engleză internaţionale în Marea Britanie: Pentru o experienţă cu adevărat internaţională, oferim tabere de engleză în locaţii prestigioase precum Oxford şi Frensham. Aceste tabere oferă copiilor oportunitatea de a-şi îmbunătăţi abilităţile de engleză într-un mediu autentic şi stimulativ.

Înscrierea

Pentru a vă înscrie copilul la unul dintre cursurile noastre, vă rugăm să completaţi formularul de înscriere disponibil pe site-ul nostru sau contactaţi-ne pe adresa de e-mail cursuripentrucopii@ih.ro.  Locurile sunt limitate, aşa că vă încurajăm să vă înscrieţi cât mai curând posibil pentru a asigura participarea copilului dumneavoastră la aceste programe deosebite.

Unde ne găsiţi

În Bucureşti, EKA & DEKA dispun de trei centre dotate cu echipamente moderne (videoproiectoare, table inteligente, etc.), care deservesc cu succes cartierele în care sunt situate: Tineretului, Militari şi Mihalache. De asemenea, oferim şi cursuri online.

English Kids Academy este locul unde învăţarea limbilor străine devine o aventură de neuitat. Înscrieţi-vă copilul astăzi şi oferiţi-i şansa de a excela!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.