Noua emisiune automobilistică a postului de televiziune Pro TV, ”Superspeed”, prezentată de Costin Giurgea şi Tudor Bratu, în care vor fi testate maşini şi vor fi invitate vedete care vor fi puse în situaţii inedite, va intra în grila de programe sâmbătă, de la ora 10.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În primul episod al emisiunii, cei doi prezentatori vor prinde răsăritul la mare şi apusul pe cea mai înaltă şosea din România, cu ajutorul unei maşini cu motor V8 şi 510 CP.

Tot în această ediţie, va fi prezentat un test comparativ - o maşină franţuzească şi una nemţească, din acelaşi segment, cu caracteristici asemănătoare şi cu echipări de top şi câteva opţionale.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Invitata primei ediţii ”Superspeed” va fi actriţa Lili Sandu, care va avea parte de o experienţă pe circuit, cu o maşină condusă de Giurgea şi Bratu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.