Americanca Shelby Rogers, locul 62 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 7-6 (6), 4-6, 7-6 (5), pe australianca Daria Gavrilova, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 25, în turul al doilea al US Open. Acesta a fost cel mai lung meci de simplu feminin, din istoria turneului american, durând trei ore şi 33 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Recordul anterior, trei ore şi 23 de minute, era deţinut de partida câştigată de britanica Johanna Konta, cu scorul de 7-6 (4), 6-7 (4), 6-2, în faţa spaniolei Garbien Muguruza, în turul al doilea al ediţiei din 2015.

Rogers va evolua în turul al treilea cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, care a întrecut-o, cu 6-4, 6-4, pe rusoaica Eveghenia Rodina, locul 89 WTA.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Într-o altă partidă din turul al doilea, Karolina Pliskova din Cehia, locul 1 WTA, a învins-o, cu 2-6, 6-3, 6-4, într-o oră şi 46 de minute, pe americanca Nicole Gibbs, locul 127 WTA, venită din calificări. Pliskova va juca în turul al treilea cu chinezoaica Shuai Zhang, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 27.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.