Vicecampioana la baschet feminin Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, miercuri, pe teren propriu, formaţia CSU Alba Iulia, cu scorul de 82-57 (47-24), în primul meci din cele cinci programate în finala mare a Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Pârău 15 puncte, Pierre Louis 15, Thompson 14, pentru Sepsi, respectiv Webb 14, Antici 13, Fodor 8 puncte, pentru CSU Alba Iulia.

Meciul doi al finalei va avea loc joi, după care seria se mută pe terenul formaţiei CSU, în 29-30 martie, iar a cincea partidă este programată, din nou la Sepsi, în 3 aprilie.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Echipa care obţine trei victorii cucereşte titlul naţional.

În finala mică, pentru medalia de bronz, campioana CSM Târgovişte conduce cu 1-0, după ce a învins, marţi, în deplasare, formaţia Olimpia Braşov, cu scorul de 71-56. Meciul doi va avea loc vineri, iar cel decisiv, dacă va mai fi cazul, în 28 martie.

În 2015, titlul naţional a fost cucerit de CSM Târgovişte, care a fost eliminată în actuala stagiune de Sepsi, în semifinale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.