Echipa engleză Manchester City a învins sâmbătă, în deplasare, scor 4-0, formaţia londoneză Fulham, în primul meci al etapei a 37-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 13, prin Josko Gvardiol, servit de Kevin De Bruyne. Guardiola a trebuit să îl înlocuiască pe Nathan Ake, accidentat, în minutul 22, dar tot „cetăţenii” au condus ostilităţile şi la pauză City a intrat cu avantaj minim, 1-0. În minutul 59 Bernardo Silva a oferit pasa decisivă pentru golul de 2-0, înscris de Phil Foden, pentru ca tot Silva să vină cu assist-ul pentru al doilea gol al lui Gvardiol, din minutul 71. Fulham a rămas în zece, după eliminarea lui Issa Diop, din minutul 90+5, pentru al doilea galben, iar Julian Alvarez a transformat penalti-ul acordat şi a bifat al patrulea meci consecutiv în care argentinianul marchează împotriva lui Fulham, meciul încheindu-se cu victoria oaspeţilor, 4-0.

Manchester City a făcut 85 de puncte în clasament, cu două mai mult decât Arsenal, care este pe locul secund, cu acelaşi număr de meciuri. Fulham e pe locul 13, cu 44 de puncte.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.