Fotbalistul francez Paul Pogba, a cărui suspendare pentru dopaj a fost redusă de la 4 ani la 18 luni, s-a declarat „foarte nerăbdător să revină” într-un interviu difuzat luni 14 octombrie de L'Équipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Fotbalul este prăjitura cu căpşuni care mi-a fost luată din mână, chiar dacă nu făcusem nimic”, a declarat internaţionalul francez în vârstă de 31 de ani.

Jucătorul a invocat întotdeauna contaminarea accidentală prin intermediul unui supliment alimentar prescris de un medic consultat în Statele Unite, iar în acest interviu susţine din nou că a jucat întotdeauna cu integritate.

După ce a fost depistat pozitiv la dehidroepiandrosteron (DHEA) în august 2023, Pogba (91 de selecţii, 11 goluri) a fost suspendat pentru patru ani la 29 februarie de Tribunalul italian antidoping. Dar, la începutul lunii octombrie, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a redus această sancţiune la 18 luni din septembrie 2023, adică până în martie anul viitor, când va avea 32 de ani. Decizia a venit imediat ca o uşurare uriaşă pentru Pogba: „Coşmarul s-a terminat”, a comentat el.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Jucătorul a părut relaxat în timpul interviului, care a fost înregistrat la Parc des Princes cu ocazia lansării filmului Quatre Zéros al regizorului Fabien Onteniente, în care joacă un rol. „Încerc să mă menţin în formă. Bineînţeles că vreau să revin. Ăsta e fotbalul, nu s-a terminat încă”, a spus el.

Câştigătorul Cupei Mondiale FIFA 2018, care este sub contract cu Juve până în 2026, este puţin probabil să îmbrace din nou tricoul Bianconeri, aşa cum au sugerat de atunci oficialii din Torino.

Întrebat despre o posibilă mutare în Ligue 1, „La Pioche”, care nu a jucat niciodată în campionatul francez în timpul carierei sale de senior, a spus: „Pentru viitorul meu, de ce nu?”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.