O femeie, medic la Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova, este cercetată sub control judiciar pentru luare de mită după ce ar fi primit 800 de lei şi 100 de lire sterline de la o pacientă pentru a face o operaţie cezariană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, la delegarea şi sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fac cercetări într-un dosar de luare de mită de către un medic din Craiova.

”Astfel, la data de 10 octombrie 2024, inculpata, în calitate de medic specialist cu specializarea obstetrică-ginecologie, ar fi primit cu titlu de mită suma de 800 de lei şi 100 de lire sterline de la o pacientă internată la Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova, în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu, respectiv efectuarea unei intervenţii chirurgicale pentru naşterea unui copil – cezariană”, a transmis, marţi, DGA, într-un comunicat de presă.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În cauză, a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva femeii, pentru luare de mită.

Totodată, ea a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, iar printre obligaţiile impuse se numără şi cea de a nu exercita profesia de medic specialist obstretică-ginecologie în cadrul niciunei unităţi spitaliceşti din reţeaua publică de stat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.