Au trecut vremurile în care aveam nevoie de cabluri pentru a conecta un device la altul. Acum tehnologia modernă face ca această conexiune să fie mai rapidă şi mai practică de efectuat, wireless. Însă nevoia de cabluri nu a dispărut. Practic oricine are un telefon mobil, are la un moment dat şi nevoie de cablu de încărcare sau de date.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cablu de încărcare şi de date poţi comanda online!

Există acum pe piaţa de profil încărcătoare wireless, însă, fie nu sunt toate tipurile de telefoane compatibile cu acestea, fie preţul este unul care descurajează. Aşadar, rămâne de bază varianta cablurilor. Care, de regulă, vin la pachet cu telefonul achiziţionat, însă fie se pierd sau se uzează. Când ai nevoie de un astfel de cablu, poţi conta pe oferta magazinului online timebox.ro. De aici pot fi comandate diverse tipuri de cabluri de încărcare, implicit cele cu încărcare rapidă.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Necunoscător să fii, tot vei alege cu uşurinţă cabluri de date telefoane. La timebox.ro te poţi bucura de stoc foarte bine organizat. Prin urmare, foloseşte filtrele din pagină şi ajungi mai rapid la lista celor disponibile cu ce ai tu nevoie. Sunt disponibile aici cabluri compatibile şi pentru Oppo, Phillips, Samsung etc. Poţi alege şi modelul specific de dispozitiv, după care poţi trece la tipul de conector şi la lungimea cablului.

Este bine să ai la îndemână diversitate. Uneori este mai uşor să conectezi un device la un altul, decât să stai lângă priză. Iată, deci, câte opţiuni ai: cablu cu ştecher sau nu, cu mufă tip C sau alt tip.

Semne clare că este necesar să schimbi cablul de încărcare sau de date

Printre motivele pentru care ajungem în magazinele de nişă pentru achiziţii de acest tip se numără pierderea cablului. Se întâmplă adesea să uiţi unde îl pui şi să nu ai altă opţiune decât o altă achiziţie. La fel de bine se pot întâmpla accidente, intervine uzura sub o formă sau alta:

  • Dispozitivul conectat nu se încarcă sau se încarcă extrem de greu.
  • Pe suprafaţa cablului se pot vedea semne clare de deteriorare a cablului.
  • Când este folosit, este încins.

Dacă nu sunt motive de îngrijorare privind funcţionalitatea şi calitatea dispozitivului mobil, atunci verifică cu atenţie calitatea şi integritatea cablului de date şi încărcare folosit. Pentru a alege unul nou, nu trebuie să depui cine ştie ce efort. O comandă plasată în cadrul magazinului online timebox.ro îţi aduce de îndată produsul dorit, la tine acasă. Sunt disponibile aici cabluri diverse, unele specifice pentru anumite mărci, altele compatibile cu diverse mărci de smartphone-uri şi nu numai. Au lungime mare, sunt fast charging şi au calitatea la care te aştepţi.

Cât despre preţuri, acestea sunt echitabile, având în vedere calitatea furnizată. Tot aici sunt disponibile şi alte accesorii, pentru pasionaţi sau pentru cei care au nevoie de un upgrade la electronicele pe care le folosesc mai des.

Vezi ofertele curente şi comandă!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.