Documentarul „Beatles '64”, produs de Martin Scorsese şi regizat de David Tedeschi, care va reconstitui călătoria trupei în America în 1964, cu imagini nemaivăzute până acum şi interviuri exclusive cu Paul McCartney şi Ringo Starr, va putea fi văzut pe Disney+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Programat pentru lansare pe Disney+ la 29 noiembrie, „Beatles '64” promite, de asemenea, să relateze „o poveste mai intimă, din culise” a carierei Fab Four, care şi-au făcut debutul la Ed Sullivan Show în faţa unei audienţe de peste 73 de milioane de telespectatori - cel mai urmărit eveniment de televiziune din toate timpurile la acea vreme.

nu este prima dată când Martin Scorsese se aventurează în Beatlemania. În 2011, el a regizat documentarul „George Harrison: Living in the Material World”, despre viaţa celebrului chitarist şi călătoriile sale în India.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Cineastul a realizat, de asemenea, mai multe documentare muzicale, printre care „The Last Waltz” despre trupa rock canadiană The Band în 1978 şi „Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story” despre Bob Dylan pentru Netflix în 2019.

În mai anul trecut, un alt documentar din 1970 despre The Beatles şi crearea piesei „Let It Be”, care nu mai fusese disponibil de mult timp, a fost restaurat de Peter Jackson şi difuzat pe Disney+. De asemenea, regizorul Sam Mendes pregăteşte patru filme biografice despre fiecare membru al trupei The Beatles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.