Un bărbat de 48 de ani, care a fost rănit în urma scandalului de luni seară, legat de reabilitarea planşeului Unirii din Capitală, a depus plângere penală, iar suspect de comiterea faptei este un bărbat de 41 de ani. Poliţiştii Capitalei afirmă că nu au fost înregistrate alte sesizări după acel conflict. Ei au precizat că după studierea documentelor a reieşit că există un litigiu civil care poate fi soluţionat doar de instanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Până în acest moment, la nivelul Poliţiei Capitalei nu au fost înregistrate alte sesizări, cu excepţia uneia singure, respectiv a unui bărbat, de 48 de ani, care a depus plângere penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Subliniem, încă o dată, că alte plângeri nu au fost depuse la nivelul Poliţiei Capitalei, nici de persoane fizice, nici de persoane juridice”, au transmis, marţi, reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 
Ei au afirmat că persoanele implicate în eveniment au fost duse la sediul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, în vederea audierii.
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
În acest caz, poliţiştii Capitalei s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.
”Ulterior, cei doi bărbaţi, în vârstă de 36, respectiv 48 de ani, care au suferit vătămări corporale în urma incidentului, au fost audiaţi, context în care doar bărbatul de 48 de ani a depus plângere penală, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Faţă de bărbatul, în vârstă de 41 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost dispusă începerea urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, având în acest moment calitatea de suspect”, au mai afirmat poliţiştii. 
Ei au mai precizat că acel litigiu de la care a pornit conflictul de luni seară poate fi soluţionat doar de către o instanţă. 
”De asemenea, amintim faptul că, după studierea documentelor depuse, a reieşit faptul că există un litigiu civil, drept pentru care doar instanţa de judecată este competentă a soluţiona situaţia”, a mai transmis sursa citată.
Poliţiştii continuă cercetările pentru comitera infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe. 
 
Un conflict a avut loc, luni seară, între primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, însoţit de Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, şi Poliţia Locală Sector 4 şi reprezentanţi ai Primăriei Sector 4, cu privire la lucrările de la planşeul Unirii.
Nicuşor Dan a emis o dispoziţie pentru îndepărtarea gardurilor montate de către Primăria Sector 4 care anunţase că se apucă de lucrări în zonă. Primarul general a adus un buldozer pentru a înlătura gardurile. Două persoane au fost rănite, circumstanţele incidentului fiind neclare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.