Cei trei fraţi daţi dispăruţi din locuinţa din Sântandrei, judeţul Hunedoara, apar într-o filmare în care se adresează mamei lor. Ei spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată. Poliţiştii analizează imaginile pentru a stabili veridicitatea lor şi pentru a identifica elemente care să îi ajute în găsirea copiilor şi audiază persoane care au informaţii despre acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
UPDATE - ”Poliţiştii continuă activităţile de căutare, dar şi activităţile investigative în cadrul anchetei ce s-a declanşat cu privire la cei trei minori din localitatea Simeria. Aceste activităţi presupun şi audierea unor persoane ce au cunoştinţă despre acest caz, dar şi vizionarea imaginilor sau analiza altor aspecte care ţin de rezolvarea cât mai promptă şi eficientă a acestui caz, inclusiv a unui film ce a fost difuzat în spaţiul public şi care este analizat de către colegii mei pentru a se stabili veridicitatea acestui film şi dacă sunt elemente care ne pot ajuta în vederea identificării celor trei minori”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

El a adăugat că poliţiştii fac apel la persoanele care deţin informaţii utile acestei anchete să îi sprijine, apelând 112 sau adresându-se celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă cu tine. Noi vrem la tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, spune cea mai mare dintre fete, în mesajul video.
 
Cei trei fraţi au fost daţi dispăruţi, luni seara, de tatăl lor, după ce acesta a fost anunţat de bonă că cei trei fraţi au plecat de acasă. Ei au fost daţi imediat în urmărire naţională şi sunt căutaţi de poliţişti, jandarmi, angajaţi ai ISU cu drone şi câini de urmă.
 
Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, fraţi, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara. 
 
Cei trei copii au următoarele semnalmente:
 
Marţian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălţime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.
Marţian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m. înălţime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă.
Marţian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m. înălţime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă, poartă ochelari de vedere.
 
Potrivit presei locale, părinţii celor trei copii, Adrian şi Roxana Marţian, sunt în conflict de mai mult timp, principala dispută fiind custodia micuţilor. Roxana Marţian a obţinut ordin de restricţie pentru tatăl copiilor, astfel că acesta şi-a montat o rulotă în apropierea locuinţei copiilor săi, pentru a fi aproape de aceştia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.