Trupa britanică Coldplay a preluat primul loc în clasamentul de referinţă Billboard 200. O premieră în ultimii zece ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit presei americane, „Moon Music” s-a vândut în 120.000 de exemplare (dintre care 106.000 de exemplare în magazine), în ciuda recenziilor mixte din partea criticilor din întreaga lume. Acesta este cel mai bun start pe pământ american pentru un disc Coldplay de la „Ghost Stories” în 2014.

Coldplay devansează  mai mulţi artişti în vogă, printre care Sabrina Carpenter, Chappell Roan şi Billie Eilish.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Din 2021 şi de la lansarea precedentului album „Music of the Sphere”, grupul a făcut apeluri repetate la generaţia Z, colaborând cu BTS şi mizând pe TikTok.

Succesul Coldplay marchează, de asemenea, punctul culminant al unei strategii eco-responsabile. Grupul şi-a conceput albumele folosind surse de energie durabile. CD-ul „Moon Music” este fabricat din policarbonat reciclat în proporţie de 90%.

Într-un interviu acordat Apple Music, solistul Chris Martin a anunţat că trupa va mai produce două albume înainte de a-şi încheia colaborarea. „Este important să ne stabilim o limită”, a spus el.

Coldplay a susţinut două concerte anul acesta, în premieră, pe Arena Naţională din Bucureşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.