Liderul PSD Marcel Ciolacu conduce în topul intenţiilor de vot la alegerile prezidenţiale, urmat de liderul AUR George Simion - 19,8% şi de Mircea Geoană - 17,2%. În ceea ce priveşte opţiunile la alegerile parlamentare, PSD este pe primul loc, 28,2%, pe locul al doilea situându-se AUR - 22,7%, locul al treilea revenind USR, cu 19,5% din opţiuni, conform unui sondaj realizat de Verifield, la comanda USR, după respingerea candidaturii Dianei Şoşoacă la Preşedinţie, ca urmare a deciziei CCR. Conform sondajului, Şoşoacă este pe primul loc în topul notorietăţii, urmată, la egalitate de Marcel Ciolacu şi de Mircea Geoană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit sondajului, clasamentul pentru alegerile prezidenţiale este: Marcel Ciolacu - 23,4%, George Simion - 19,8%, Mircea Geoană - 17,2%, Elena Lasconi - 17,1, Cristian Diaconescu - 7,6%, Nicolae Ciucă - 6,2%, Kelemen Hunor - 3,8%.

 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

PSD conduce în topul intenţiilor de vot pentru alegerile parlamentare, cu un scor de 28,2%,urmat de  AUR - 22,7%, USR - 19,5%, PNL - 12,6%, SOS România - 5,3%, UDMR - 4,2%.

În ceea ce priveşte notorietatea, primul loc revine Dianei Şoşoacă - cu un scor de 99,3%, urmată de Marcel Ciolacu şi de Mircea Geoană, care sunt la egalitate, cu 94,9%, de George Simion - 93%, Nicolae Ciucă - 90,8%, Elena Lasconi - 84%.

 

Sondajul a fost realizat de Verifield, la comanda USR, în perioada: 7 – 9 octombrie 2024, ulterior deciziei CCR în urma căreia Diana Şoşoacă a fost eliminată din cursa pentru Cotroceni, pe un eşantion de 1009 de persoane, reprezentativ pe variabilele socio- demografice, prin intermediul chestionarului Metodă de culegere: Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice) Eroarea maximă admisă a datelor este de ±3.09%, la un grad de încredere de 95%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.