Lionel Messi a marcat un hattrick în doar unsprezece minute împotriva lui New England Revolution (6-2), sâmbătă, în MLS. Cu acest nou succes, Inter Miami, deja campioană în Est, a stabilit un nou record cu 74 de puncte câştigate în sezonul regulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Lionel Messi a marcat al doilea hattrick al săptămânii, după victoria cu 6-0 în faţa Boliviei, miercuri, în meciul Argentinei din preliminariile Cupei Mondiale 2026. Cel care a câştigat de opt ori Balonul de Aur a intrat în joc în minutul 58 şi a marcat de trei ori în unsprezece minute (78, 81 şi 89), de fiecare dată cu piciorul stâng. Pentru Inter Miami au mai marcat Luis Suarez (40, 43) şi Cremaschi (58).

Golurile formaţiei New England Revolution au fost înscrise de Langoni (2) şi Borrero (34).

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Messi, în vârstă de 37 de ani, care a revenit în septembrie după o pauză de două luni cauzată de o accidentare la gleznă, a încheiat sezonul regulat al MLS cu 20 de goluri în 19 meciuri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.