Un bărbat de 47 de ani, instructor de zbor, a murit, duminică, după ce a căzut de la înălţime, în municipiul Săcele din judeţul Braşov, în timpul unui zbor cu parapanta. Primele cercetări arată că, în timpul zborului împreună cu o persoană de 23 de ani, el s-ar fi desprins de echipamentul de zbor, în condiţii deocamdată necunoscute, şi a murit în urma impactului cu solul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 12.20, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Braşov a fost sesizată printr-un apel de urgenţă, prin sistemul 112, cu privire la faptul că în zona Bunloc, din municipiul Săcele, un bărbat, care efectua un zbor cu parapanta, ar fi căzut de la înălţime, iar în urma impactului cu solul acesta a decedat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
O echipă de poliţişti face cercetări pentru lămurirea condiţiilor care au dus la producerea incidentului.
 
”Verificările efectuate până la acest moment au arătat faptul că un bărbat, de 47 de ani, instructor de zbor, din localitatea Sânpetru, judeţul Braşov, în timp ce efectua un exerciţiu de zbor cu parapanta, în tandem cu o persoană de 23 de ani, s-a desprins de echipamentul de zbor, în condiţii ce urmează a fi lămurite, iar în urma precipitării de la înălţime, după impactul cu solul, a decedat. În cauză, cercetările urmează a fi continuate de către procurori din cadrul Curţii de Apel Braşov, iar finalizarea anchetei va stabili atât circumstanţele, cât şi cauza producerii acestui accident”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.