Meciul dintre Monica Niculescu, locul 57 WTA, şi americanca Jennifer Brady, locul 91 WTA, se va disputa sâmbătă, după ora 20.00, în turul al treilea al US Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida se va juca pe terenul 17, după o întâlnire masculină, între germanul Philipp Kohlschreiber şi australianul John Millman, care începe la ora 18.00.

Tot sâmbătă vor avea loc şi partide de dublu în care sunt implicaţi sportivi români.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Sorana Cîrstea şi Sara Sorribes Tormo din Spania vor da piept cu perechea Nao Hibino/Alicja Rosolska (Japonia/Polonia), cap de serie numărul 16, în turul al doilea. Meciul este pe terenul 6, după o partidă de dublu mixt, care începe la 18.00.

Tot în turul al doilea, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer vor juca în compania cuplului Hyeon Chung/Yen-Hsun Lu (Coreea de Sud/Taiwan), în al treilea meci de pe terenul 11, după o întâlnire de dublu feminin şi alta de dublu mixt.

Pe acelaşi teren, la finalul zilei, Tecău este programat şi în turul al doilea al competiţiei de dublu mixt. El face echipă cu jucătoarea americană Coco Vandeweghe, iar adversarii lor vor fi Yung-Jan Chan din Taiwan şi Nenad Zimonjici din Serbia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.