Selecţionerul Italiei, Luciano Spalletti, se aşteaptă ca jucătorii săi să aibă o reacţie bună după nfrângerea de joi, cu scorul de 0-1, din meciul cu Spana, de la Euro 2024, şi să obţină rezultatul dorit în confruntarea cu Croaţia, luni, de la ora 22:00., relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spalletti nu a ascuns faptul că înfrângerea suferită joi de echipa sa a "durut". 

"Sunt unele meciuri care devin mari sau mici în funcţie de ceea ce se întâmplă în continuare. Acesta (n.r. - meciul de luni) va fi unul dintre acele meciuri. Am ales jucători puternici, am fost să îi văd la cluburile lor, am vorbit cu ei şi am văzut dorinţa lor de a participa şi dorinţa de a fi aici. Această dorinţă trebuie să se transpună în acest tip de meci şi trebuie să fii pregătit. Când joci pentru echipa naţională, sunt situaţii care ţi se pot întâmpla. Am văzut un comportament bun în ultimele zile. Este clar că nu mi-a plăcut jocul cu Spania, l-am analizat şi am vorbit despre el. Sper că am învăţat multe din acel meci, în ciuda faptului că am jucat prost şi ne-a făcut rău. Dar vorbesc serios când vă spun că am un grup extraordinar şi că am încredere în ei. Vor să arate că sunt acolo, vor mereu să-şi ajute coechipierii. Au atitudinea potrivită”, a spus Spalletti.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Italia va trebui să obţină luni cel puţin un punct în faţa Croaţiei pentru a se califica în optimile de finală. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.