Meciul din Liga Naţiunilor dintre Belgia şi Israel, din 6 septembrie va avea loc probabil în afara Belgiei, niciun oraş avut în vedere de federaţia naţională nefiind dispus să îl găzduiască, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce Israelul îşi joacă meciurile "acasă" în Ungaria începând din 7 octombrie 2023, meciul "în deplasare" pe care israelienii îl vor juca împotriva Belgiei în Liga A, la 6 septembrie, se va disputa probabil în afara Belgiei.

Potrivit HLN, niciun oraş (Bruxelles, Liège, Leuven, Antwerp sau Bruges) nu doreşte să găzduiască meciul, invocând măsurile de securitate excesive necesare pentru primirea Israelului şi apropierea alegerilor municipale şi provinciale din ţară.

Evenimente

18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a

Presa olandeză scrie că Arena Pancho din Felcsut, bastionul lui Viktor Orban, ar putea găzdui cele două echipe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.