Programul de internship al Poştei Române continuă să atragă tineri cu un potenţial extraordinar, dornici să înveţe şi să îşi depăşească limitele. Astăzi, dorim să aducem în prim-plan o altă stagiară deosebită, Teodora Năstasă, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul structurii Comunicare şi Relaţii Publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vorbitoare de engleză, franceză şi portugheză, Teodora a început cu entuziasm programul de internship la Poşta Română. Şefă de promoţie la prestigiosul liceu Laude-Reut, Teodora este acum studentă în anul III la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti. Ambiţioasă, serioasă şi hotărâtă – aceste trei cuvinte o caracterizează perfect pe Teodora la prima vedere.

În vârstă de 21 de ani, Teodora se află la prima sa experienţă de internship, dorind să înţeleagă cum funcţionează mecanismele şi procesele decizionale într-una dintre cele mai mari companii din România: Poşta Română.  Cu un simţ etic şi al răspunderii foarte dezvoltat, Teodora ne vorbeşte despre experienţa sa educaţională: „Experienţa acumulată pe parcursul anilor de liceu la Complexul Educaţional Laude-Reut este nepreţuită. Am avut oportunitatea de a participa în numeroase proiecte, precum ArtSafari, internship la BCR, Conferinţa 2DayAmbassador, prin intermediul cărora am întâlnit persoane deosebite în domeniul lor de activitate şi am avut diverse experienţe educative.”

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Referitor la primele zile din cadrul Programului de internship al Poştei Române, Teodora ne-a mărturisit: „Am aplicat din proprie iniţiativă pentru acest internship la Poşta Română şi am fost nespus de bucuroasă când am fost acceptată. Persoanele din această companie sunt foarte amabile, mai ales colegii mei de la Comunicare şi Relaţii Publice, care m-au întâmpinat călduros şi m-au ajutat încă din primele momente de la intrarea în birou. De asemenea, mediul de aici este foarte dinamic, simt că mereu este ceva de făcut şi că întotdeauna pot ajuta pe cineva.”

Suntem încântaţi să avem în cadrul Poştei Române tineri cu o pregătire atât de solidă, care se bucură de primii paşi în lumea reală a pieţei muncii, lucrând alături de angajaţi experimentaţi, gata să le ofere sprijin la începutul carierei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.