FC Petrolul Ploieşti a anunţat, miercuri, că Iustin Răducan a suferit o ruptură de ligamente la meciul din deplasare cu Poli Iaşi, din ultima etapă a play-out-ului Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intrat pe teren în minutul 85, Iustin Răducan s-a accidentat la genunchiul stâng, la o acţiune în suprafaţa de pedeapsă a adversarilor.

“Este vorba despre o ruptură a ligamentelor şi va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, oe care o voi efectua zilele următoare. În 4-5 luni sper să fiu bun de joc”, a declarat fotbalistul.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În această vară, Iustin Răducan va susţine examenul de Bacalaureat şi pe cel de admitere la UNEFS.

Tatăl jucătorului, Narcis Rădcan a postat un mesaj de susţinere pe Facebook.

“Abia acum ai primit "botezul" fotbalului cu adevărat, Iustin Răducan. Energia ta va topi rapid perioada de refacere, n-am nicio îndoială. Vei fi mai bun din toate punctele de vedere după această experienţă. În plus, îmi doresc la primul meci după revenire să stau de vorbă cu un absolvent de bacalaureat şi proaspăt student în ştiinţele sportului, nu doar cu un tânăr fotbalist de Superligă”.

Petrolul Ploieşti a fost învinsă cu 2-0 de Poli Iaşi şi a terminat play-out-ul pe locul cinci.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.