Atacantul şi căpitanul echipei Zulte Waregem, Jelle Vossen, a fost omagiat de club înaintea celui care ar fi trebuit să fie meciul său cu numărul 600, doar că el a rămas pe bancă pe tot parcursul partidei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Fostul internaţional belgian (12 selecţii) a fost lăsat pe bancă după ce a fost titular la fiecare meci din acest sezon, dar nu a mai intrat pe teren împotriva formaţiei Borains, în etapa a 9-a din Challenger Pro League (a doua divizie belgiană).

Antrenorul Sven Vandenbroeck a optat pentru o apărare cu trei jucători, ceea ce l-a obligat pe jucătorul de 35 de ani să rămână pe bancă. Jelle Vossen s-a încălzit la marginea terenului în repriza a doua, dând impresia că va putea apărea în sfârşit, dar momentul mult aşteptat nu a mai venit.

„Se pare că festivitatea a fost planificată de câteva săptămâni, dar eu nu am aflat decât foarte recent şi tactica mea era deja pregătită”, a explicat antrenorul Sven Vandenbroeck după meci. „Aş fi putut schimba câteva lucruri, dar am decis să nu o fac. Am discutat vineri cu Jelle”.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Povestea este cu atât mai neverosimilă cu cât clubul plănuise şi se gândise la toate, invitându-l chiar şi pe Hans Vanaken, fost coechipier şi prieten apropiat al lui Jelle Vossen, pentru această ocazie. Jesse Vollen a păşit pe teren, iar acolo mijlocaşul ofensiv al Clubului Brugge i-a oferit un tricou înrămat cu numărul 600. 600 - numărul de meciuri pe care ar fi trebuit să le joace în carieră. Din păcate, împotriva tuturor aşteptărilor, numărătoarea sa s-a oprit la 599.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.