Vrei să aduci ceva extra în serviciile tale? Colaborează cu firma fotorapid.ro şi oferă clienţilor tăi o foto carte / album foto. Aici ai motive şi detalii!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Duse sunt zilele unde trebuia să developezi pozele într-o cameră obscură. Deşi încă se practică această tehnică clasică, pozele de astăzi se imprimă pe hârtie specială lucioasă, însă cei care fac acest lucru acasă sau apelează la booth-urile rapide, probabil s-au lovit de câteva probleme: culorile nu coincid nici cu cele de pe ecran, nici cu cele din aparat. Aşadar, dacă vrei să obţii o foto carte excelentă, care să capteze amintirile într-un mod cât mai fidel, ai nevoie de serviciile de imprimare de pe site-ul fotorapid.ro!

Motive pentru care să alegi acest serviciu dacă eşti fotograf profesionist

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
  • Poze imprimate fidel
  • Preţuri avantajoase
  • Poţi alege un album foto cu un vibe potrivit tot în acelaşi loc
  • Servicii de calitate şi livrare rapidă

Un motiv în plus pentru care să alegi fotorapid.ro este profesionalismul, dar şi echipamentele folosite în laboratorul lor foto. Ştim cu toţii că setupul unui fotograf profesionist poate fi costisitor, iar astfel, s-ar putea să nu-ţi doreşti să investeşti uneltele şi materialele necesare pentru a-ţi printa propriile fotografii. Imprimantele profesionale costă, la fel şi hârtia de calitate.

Pe scurt, alege serviciile fotorapid.ro pentru că-ţi doreşti să economiseşti bani, să primeşti fotografii fizice exact aşa cum ţi le imaginezi şi pentru a avea clienţi şi mai mulţumiţi de abilităţile tale creative. Mulţi fotografi creează foldere digitale ce le împărtăşesc prin mail sau se folosesc de memory stick-uri personalizate, însă îţi poţi imagina ce reacţii va avea clientul tău atunci când vede şi un album fizic creat de tine, cu momente sincere alese şi amintiri de neuitat?

Alt serviciu disponibil, imprimarea unei fotografii pe pânză

A fi fotograf profesionist nu înseamnă doar să pozezi nunţi şi alte evenimente. Poate îţi doreşti să explorezi portretistica, să spargi tiparele unui photoshoot tipic sau să capturezi momente inspirate şi emoţii sfâşietoare. Atunci când lumea e pânza ta, aparatul tău este pensula, iar tu decizi felul de a o prezenta.

Aşadar, există fotografi ce organizează expoziţii în muzee de artă, spaţii publice sau găzduiesc vernisaje foto private. Dacă eşti un astfel de artist, pe fotorapid.ro poţi da comandă de tablouri canvas imprimate la dimensiuni mari. Desigur, având în vedere că vorbim despre dimensiuni impresionante, trebuie să-ţi vorbim despre calitatea imaginii. Deşi un fotograf profesionist va cunoaşte diferenţa dintre un .jpeg şi un .raw, unul începător s-ar putea să aibă o surpriză neplăcută dacă nu are astfel de cunoştinţe digital. Cu cât rezoluţia este mai mică şi cu cât pânza aleasă este mai mare, rezultatul va ieşi pixelat iar poza va arăta inestetic.

Asigură-te că faci poze la rezoluţii cât mai mari şi alege un format lossless pentru print, cum ar fi .png, .tiff sau chiar .raw, având în vedere că profesioniştii de la fotorapid.ro vor edita oricum coloristica, contrastul şi luminozitatea pozelor, astfel încât să iasă cât mai bine.

Comandă acum poze alături de un album foto de pe fotorapid.ro şi luminează ziua clienţilor!

Contact:

office@fotorapid.ro

0767335599

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.