Echipa de campanie a candidatului independent la Preşedinţie Mircea Geoană îi transmite contracandidatei de la USR Elena Lasconi că este nedemn din partea unui candidat la prezidenţiale să arunce în spaţiul public suspiciuni despre un alt candidat fără să le dovedească sau să le lămurească pînă la capăt, făcând apel la toţi candidaţii să trateze cu responsabilitate campania electorală. Reacţia vine după ce Lasconi a susţinut că Mrcea Geoană s-a întâlnit recent cu o persoană carre conduce o divizie de hackeri care au manipulat alegerile în peste 30 de ţări din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Este nedemn din partea unui candidat la alegerile prezidenţiale să arunce în spaţiul public suspiciuni despre un alt candidat fără să le dovedească sau să le lămurească pînă la capăt. Nu putem răspunde la acuzaţii fără subiect, predicat şi dovezi despre presupuşi hackeri şi alte închipuiri şi este penibil să facă altfel de insinuări fără vreo dovadă. Este necesar ca doamna Lasconi să explice urgent ce a vrut să spună exact şi vom răspunde cînd va fi clar despre ce este vorba. Îi rugăm pe toţi candidaţii să trateze cu responsabilitate această campanie prezidenţială şi să aibă respect faţă de cetăţeni”, este mesajul transmis de echipa de campanie a lui Geoană.

Preşedinta USR, Elena Lasconi, candidată la alegerile prezidenţiale, a declarat duminică despre Mircea Geoană că tocmai s-a întâlnit recent cu un individ pe care ea îl consideră periculos şi România ar trebui să îl considere periculos, pentru că conduce o divizie de hackeri care au manipulat alegerile în peste 30 de ţări din lume. Ea nu a vrut să spună despre cine este vorba.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Elena Lasconi a fost întrebată de Mircea Geoană într-o intervenţie video, la Antena 3, dacă ar participa la o reuniune BRICS.

”Poate că domnia sa s-ar duce, pentru că cunoaşte drumurile către Moscova, dar Elena Lasconi, nu”, i-a răspuns Lasconi contracanditutului. Ea a precizat că este interesant că Geoană i-a adresat o întrebare din zona Rusiei, în condiţiile discuţiilor privind vizitele în Rusia.

”Tocmai s-a întâlnit recent cu un individ pe care eu îl consider periculos (..) şi România ar trebui să îl considere periculos, pentru că conduce o divizie de hackeri care au manipulat alegerile în peste 30 de ţări din lume”, a precizat Lasconi.

Lasconi a menţionat că va spune cine este persoana în întrebarea pe care i-o va adresa lui Mircea Geoană, în emisiune. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.