Ministerul Sănătăţii anunţă eliberarea medicului Cătălin Apostolescu din funcţia de manage al Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş”, din Capitală. Funcţia va fi preluată de directorul medical Adrian Marinescu. Medicul Adrian Marinescu, noul manager interimar al Institutului „Matei Balş”, din Bucureşti, a declarat pentru News.ro că va face o analiză pentru a găsi soluţiile de ieşire din impasul financiar în care se află instituţia. „Apoi o să mă pun pe treabă şi sunt optimist, pentru că fără asta nu intră nimic în discuţie”, a declarat medicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Conform MS, eliberarea din funcţia de manager al Institutului Naţional de Boli Infeţioase “Prof. Dr. Matei Balş”  a dr. Cătălin Apostolescu s-a facut în conformitate cu prevederile art. 184 alin. (1) lit p) din Legea nr. 95/2006.
Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
 
”Potrivit prevederilor legale menţionate, contractul de management încetează “în cazul existenţei a 3 luni consecutive de plăţi restante, a căror vechime este mai mare decât termenul scadent de plată, respectiv a arieratelor, în situaţia în care la data semnării contractului de management unitatea sanitară nu înregistrează arierate””, precizează instituţia.
 
În funcţia de manager interimar a fost numit directorul medical al institutului, dr. Adrian Marinescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.