Studenţii Universităţii ”Ovidius” din Constanţa se vor întoarce la cursuri începând de miercuri, conducerea instituţiei de învăţământ hotărând ca programul să revină la normal după ce luni şi marţi cursurile au fost suspendate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Universitatea Ovidius din Constanţa informează, având în vedere că în cele două zile în care au fost suspendate cursurile marea majoritate a studenţilor din judeţ şi judeţele învecinate au revenit în cămine şi a faptului că ne aflăm în perioada de desfăşurare a colocviilor, cursurile încep mâine, 11 ianuarie, cum anunţasem anterior. Asigurăm studenţii care nu pot ajunge la activităţile didactice că vor avea posibilitatea să-şi reprogrameze colocviile, iar absenţele nu vor fi cuantificate”, se arată într-un comunicat al Universităţii Ovidius.

Luni şi marţi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, cursurile universităţii au fost suspendate.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

La Universitatea Maritimă, cursurile sunt suspendate de luni până miercuri, urmând ca acestea să fie recuperate la o dată stabilită ulterior.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a anunţat, marţi, că toate unităţile de învăţământ vor fi închise până la sfârşitul săptămânii, elevii urmând să revină la cursuri de luni.

Şcolile şi grădiniţele din Constanţa au fost închise şi luni, şi marţi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.