Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă, luni, că va face verificări cu privire la modul de intervenţie al celor doi poliţişti filmaţi cum au bruscat şi târât pe trotuar un medic de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, pe care l-au oprit în trafic în cadrul unui control.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor în care doi poliţişti au legitimat, noaptea trecută, un bărbat, în municipiul Bucureşti şi în urma discuţiilor cu ministrul afacerilor interne, doamna Carmen Dan, şeful Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Bogdan Despescu, a dispus un control cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor, precum şi cu privire la raportarea evenimentelor, la nivelul Poliţiei Capitalei”, anunţă reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 Aceştia spun că poliţia nu a primit nicio sesizare cu privire la acest eveniment până la apariţia imaginilor în spaţiul public.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Şeful Secţiei obstetrică - ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, Ciprian Cristescu, a fost implicat într-un incident violent cu doi poliţişti care l-au oprit în trafic în cadrul unui control. Conform imaginilor postate pe Facebook, după o scurtă discuţie, medicul a ajuns să fie târât pe trotuar de cei doi poliţişti, în timp ce femeia care il însoţea afirma ca ea a fost la volan, ca a avut alcoolemie 0 şi că sunt oameni respectabili.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.