Primarul din Cluj-Napoca Emil Boc a precizat, la evenimentul de inaugurare a extinderii Terminalului Plecări al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, că nimeni nu poate nega că această coaliţie, chiar dacă unora le place sau altora nu le place, livrează lucruri concrete pentru români. „Până la urmă acest lucru este cel mai important, pentru că prin aceste investiţii dăm şansa românilor să aibă o viaţă mai bună, aici la noi acasă”, a mai spus edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Foarte pe scurt. Clujul are multe avantaje competitive, de la universităţi şi studenţi, la industrii creative, dar aeroportul este un element cheie care face ca acest oraş să fie ceea ce este. Nu numai că aeroportul este principala poartă de intrare aeriană în Transilvania, dar este un avantaj competitiv pentru noi toţi, pentru că dacă un investitor doreşte să deschidă o afacere, printre elementele cheie la care se uită este capacitatea de a se conecta cu lumea. Dacă un eveniment major sportiv, medical, conferinţe, campionate trebuie să se organizeze undeva în ţară te uiţi cum ajungi acolo. Ori când ai un aeroport internaţional precum Aeroportul Avram Iancu din Cluj acest oraş are avantajele competitive”, a afirmat Emil Boc, miercuri, la evenimentul de inaugurare a extinderii Terminalului Plecări al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj.

El a mai precizat că o ţară puternică are nevoie de motoare regionale puternice de dezvoltare.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Colegii noştri au spus foarte bine – o ţară puternică are nevoie de motoare regionale puternice de dezvoltare. Cu cât vom avea mai multe motoare regionale de dezvoltare puternice, cu atât ţara va fi mai bogată şi românii o vor duce mai bine. De aceea şi eu apreciez ceea ce Guvernul actual, această coaliţie care unora le place altora nu le place, trăim în democraţie şi este firesc, dar nimeni nu poate nega un singur lucru – livrează lucruri concrete pentru români. Până la urmă acest lucru este cel mai important, pentru că prin aceste investiţii dăm şansa românilor să aibă o viaţă mai bună, aici la noi acasă”, a conchis Boc. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.