Poliţia Capitalei precizează, referitor la informaţiile aparute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, prin care, o persoană sesizează mai multe nereguli în cadrul a două secţii de votare, din Sectorul 1, că poliţiştii de la Secţiilor 2 şi 5 s-au sesizat din oficiu despre faptul că o persoană a postat pe o reţea de socializare un mesaj cu privire la faptul că, în proximitatea unei secţii de votare ar aştepta mai multe persoane pentru a primi bani, în urma exercitării dreptului de vot. Astfel, informaţiile nu s-au confirmat, după verificările poliţiştilor. Edilul Sectorului 1 Clotilde Armand a scris, duminică pe Facebook, un mesaj însoţit de un video în care apare Ioan Arnăutu, fost vicepreşedinte al PSD Sector 1, pe care l-a acuzat că a organizat „o reţea de turism electoral în cartierul Chitila, unde este responsabil de zonă din partea PSD-PNL”. Ea spune că l-a prins în flagrant şi a chemat poliţia, iar Arnăutu a devenit agresiv şi s-a ales cu un nou dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - „Bărbatul pe care-l vedeţi la finalul acestor imagini este Ioan Arnăutu, fost vicepreşedinte PSD Sector 1 şi sponsor PSD. A fost condamnat pentru fraudă electorală fiindcă a plătit zeci de persoane să voteze multiplu la alegerile europarlamentarele din 2009. Cu voturile fraudate le-a trimis în Parlamentul European pe Viorica Dăncilă şi Rovana Plumb. Astăzi a organizat o reţea de turism electoral în cartierul Chitila, unde este responsabil de zonă din partea PSD-PNL. I-am prins în flagrant, am chemat poliţia şi a devenit agresiv. S-a ales cu un nou dosar penal. Îl auziţi în finalul videoclipului cum îl ameninţă pe observatorul USR de faţă cu poliţia”, a scris Clotilde Armand, duminică pe Facebook.

Armand a mai precizat că „sunt disperaţi să pună mâna le bugetul Sectorului 1, nu le este teamă nici de puşcărie, pe aceşti nemernici îi putem opri doar votând”.

„Nu pot ei fura, cât putem noi vota!Ieşit la vot!”, a conchis Clotilde Armand.

ŞTIREA INIŢIALĂ - De asemenea, ar fi fost făcute referiri şi la faptul că un reprezentant al unei formaţiuni politice ar fi introdus mai multe buletine de vot, într-un dulap din secţia de votare, mai spune Poliţia Capitalei.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au efectuat verificări în zonă, constatând că aspectele sesizate nu se confirmă.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.