Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu vor merge împreună la consultările de luni cu preşedintele Klaus Iohannis pentru desemnarea premierului, PSD şi ALDE fiind reprezentate doar de către preşedinţii lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit invitaţiei făcute de către Klaus Iohannis, fiecare partid parlamentar putea veni la Cotroceni cu o delegaţie alcătuită din cinci persoane. De asemenea, partidele de guvernământ au fost chemate împreună la consultări, de la ora 15.

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a validat pe Mihai Tudose ca propunere de premier a partidului la consultările de la Palatul Cotroceni, fiind înregistrate patru abţineri, şi niciun vot împotrivă.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Mihai Tudose a fost validat ca nominalizare de premier, iar doar patru social-democraţi s-au abţinut: preşedintele executiv Nicolae Bădălau, preşedintele PSD Olt Paul Stănescu, secretarul general adjunct Codrin Ştefănescu şi preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.