Primarul Bucureştiului, Nicuşor Dan, reafirmă că va rămâne independent din punct de vedere politic, „cel puţin” în următorii trei ani. Acesta a explicat, sâmbătă, că motivele acestei decizii sunt legate de realizarea unei majorităţi în Consiliul General al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Cel puţin trei ani de acum încolo, independent, pentru că ajută în relaţia... După cum ştiţi avem opt partide în Consiliului General, trebuie să fie cel puţin cinci care să facă o majoritate şi independenţa, echidistanţa ajută”, a afirmat Nicuşor Dan, sâmbătă, răspunzând unei întrebări, la finalul prezentării planului lui Nicolae Ciucă pentru Capitală, eveniment la care primarul general a participat.
Întrebat dacă îşi doreşte să facă politică mai nivel mai mare decât Primăria Capitalei, edilul a răspuns: „Haideţi să rezolvăm problemele bucureştenilor mai întâi, şi după aia mai vedem”.
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
El a subliniat că îşi doreşte un preşedinte de dreapta şi mai spune că, dacă alţi candidaţi din acest spectru politic îi vor propune un plan, va participa alături de aceştia la prezentarea planului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.