Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că doar poporul suveran va decide cine va fi premier, în cazul în care el va fi ales preşedinte al României. ”Chestiunea cu: nu numesc de la PSD, nu numesc de la PNL este absolut un joc de imagine şi de percepţie”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Doar poporul suveran poate să decidă cine va fi premier, nu putem să anticipăm cine va fi premier. Preşedintele trebuie să fie un preşedinte al tuturor românilor (...)”, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri seară, într-o emisiune online.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Întrebat dacă îl va numi premier pe Marcel Ciolacu, Ciucă a spus că niciodată nu a creat aşteptări.
 
”În viaţa mea nu am creat aşteptări, tot timpul m-am ghidat după valori. Dacă vom avea valoare, vom numi pe cel care are cea mai mare valoare. Chestiunea cu: nu numesc de la PSD, nu numesc de la PNL este absolut un joc de imagine şi de percepţie. Poporul român este cel care stabileşte, ei sunt cei care au simţul, au vederea a ceea ce urmează să constituie clasa politică”, a declarat Nicolae Ciucă.
 
Întrebat dacă va exista o alianţă cu PSD la alegerile parlamentare, Ciucă a spus că aceasta nu va avea loc.
 
”Niciodată”, a afirmat Nicolae Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.