România conduce cu 2-0 China după primele meciuri ale întâlnirii de la Craiova, contând pentru din Grupa Mondială II a Cupei Davis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Vineri, Cezar Creţu (292 ATP) l-a învins pe Yunchaokete Bu (113 ATP), scor 3-6, 6-4, 7-6 (4), în trei ore şi şapte minute.

În al doilea meci, Gabi Adrian Boitan (364 ATP la simplu) s-a impu în faţa lui Yi Zhou (527 ATP), scor 7-6 (4), 6-2, într-o oră şi 41 de minute.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Ziua de sâmbătă va începe cu partida de dublu dintre perechea Victor Cornea/Bogdan Pavel şi cuplul Fajing Sun/Rigele Te. Cornea ocupă locul 80 în lume la dublu, Pavel este pe 272, Sun pe 289, iar Te pe 742.

Ultimele două meciuri de simplu se vor juca între Filip Cristian Jianu (234 ATP) şi Bu, respectiv între Creţu şi Zhou.

România şi China nu s-au mai întâlnit până acum în Cupa Davis, Craiova găzduind, în premieră, un meci din cadrul acestei competiţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.