Prim-vicepreşedintele AUR Marius Lulea îi cere demisia lui Marcel Ciolacu şi spune că „fraudarea majoră a alegerilor apare oficial şi în scris - jumătate de milion de voturi anulate”. „Doar nu vă imaginaţi că aceste voturi au fost anulate de la PSD sau PNL”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Fraudarea Majoră a acestor alegeri apare oficial şi în scris: jumătate de milion de voturi anulate. Doar nu vă imaginaţi că aceste voturi au fost anulate de la PSD sau PNL. Alegerile au început cu frauda majoră a comasării, apoi cu graba lor şi se încheie cu procese verbale semnate în fals. Este Jaf în toate secţiile de votare”, a scris Marius Lulea, marţi pe Facebook.

El a mai spus că, „premierul Marcel Ciolacu, dacă ne aflam într-o ţară europeană democratică, astăzi îşi prezinta demisia”.

„Dar România este o ţară în care instituţiile sunt capturate iar democraţia este mimată”, a conchis Lulea.

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.