Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat joi că sunt de acord cu exerciţiul democratic dar nu sunt de acord neapărat cu modul cum vede Nicuşor Dan mai departe Bucureştiul, în urma răspunsului la întrebare. El a precizat că PSD va susţine în CGMB, mai departe, e treaba primarului să organizeze iar miniştrii de Justiţie şi de Interne trebuie să elaboreze actele normative. Să vedem dacă alegătorii vor fi de acord să îşi desfiinţeze primarii de sector pe care tocmai i-au votat, a mai spus social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”E foarte important să spunem că suntem de acord cu exerciţiul democratic, nu suntem de acord neapărat cu modul cum vede Nicuşor Dan mai departe Bucureştiul, în urma răspunsului acelei întrebări. Eu tot aud la tot pasul că PSD vrea să ia toată puterea, dar dacă îl aud pe domnul Ciucă că dânsul vrea să câştige, premier la dânsul are cinci nume, domnul Nicuşor Dan vrea să dea el avizele pentru tot ceea ce se construieşte, să împartă el banii la sectoare, deci, chiar tot aşa, la Nicuşor Dan, nu ştiu, să vedem dacă alegătorii vor fi de acord să îşi desfiinţeze primarii de sector pe care tocmai i-au votat”, a spus Lucian Romaşcanu în emisiunea România Politică de la Prima News.

El a precizat că exerciţiul democratic trebuie să se întâmple şi există dispoziţii legale care permit acest lucru. ”Nu ştiu dacă se permit în aceeaşi circumscripţie electorală, vom vedea ce discuţii vor fi, din partea Guvernului vor trebui să răspundă la acest lucru ministerul Justiţiei şi ministerul de Interne”, a subliniat purtătorul de cuvânt al PSD, adăugând că cei doi miniştri vor promova actele normative necesare pentru a rezolva problemele lui Nicuşor Dan. Romaşcanu a mai spus că dacă se va ajunge la vot în CGMB, PSD va susţine. ”Mai departe, administrativ, este problema domnului Nicuşor Dan să îl organizeze”, a mai afirmat Lucian Romaşcanu.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.