Liderii USR, PMP şi Forţa Dreptei au făcut, joi, un apel de mobilizare la vot a cetăţenilor pentru alegerile din 9 iunie. Aceste alegeri riscă să fie fraudate de coaliţia PSD-PNL, dacă românii nu ies în număr mare la vot. Astfel, Cătălin Drulă, Eugen Tomac şi Ludovic Orban au fost, joi, alături de Nicuşor Dan şi candidaţii alianţei Dreapta Unită din Bucureşti în Piaţa Universităţii pentru a marca finalul campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem la finalul unei campanii în care mesajul Alianţei Dreapta Unită pentru o Românie modernă s-a auzit în toată România şi în diaspora. Peste tot auzim din partea românilor acelaşi mesaj – vor schimbarea, vor o Românie modernă. S-au sătura de nedreptate şi vor în 9 iunie să meargă la vot, să îi trimită în opoziţie pe cei de la PSD-PNL, la finalul acestui an 2024. În toate oraşele în care sunt primari ai USR, ai Alianţei Drepta Unită, au pus candidaţi împotriva noastră. Hoţia a pus candidaţi împotriva cinstei. Delapidarea şi stagnarea a pus candidaţi împotriva modernizării. Ăsta este PSD şi PNL, o alianţă a răul care îşi face planuri să guverneze ţara 10-20 de ani. Nu. România va spune – nu şi România va alege în 9 iunie cinstea, determinarea, curajul, onestitatea, inteligenţa, cartea”, a afirmat Cătălin Drulă, la evenimentul electoral la finalul campaniei pentru alegerile din 9 iunie.

Liderul PMP a spus că „vom reuşi să scăpăm de PSD-ul mare şi PSD-ul mic vopsit în galben”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Români, ziua în care ne putem lua ţara înapoi se apropie. 9 iunie este despre viitor, 9 iunie poate fi o Românie fără PSD şi fără PNL. Este momentul să strângem rândurile. Să nu vă lăsaţi păcăliţi de propaganda cumpărată de PSD şi PNL. Este esenţial să ieşim la vot. Nu vă risipiţi votul în Bucureşti, nu vă risipiţi votul în niciun sector. Votaţi Alianţa Dreapta Unită, pentru că doar aşa putem trimite în opoziţie ciuma roşie”, a mai precizat Tomac.

La rândul său, preşedintele Forţa Dreptei Ludovic Orban a subliniat că românii trebuie să voteze Alianţa Dreapta Unită, deoarece alianţa PSD-PNL e „cel mai grav pericol pentru democraţia din România”.

„Data de 9 iunie este o dată importantă pentru evoluţia următorilor 4 ani sau următorii 10 ori 20 de ani. Bătălia pe care o dăm noi, oamenii liberi din Alianţa Dreapta Unită, nu este o bătălie pentru a obţine noi locuri de europarlamentari, de primari, de consilieri judeţeni sau de consilieri locali. Este o bătălie pe care o dăm pentru a apăra democraţia în România, pentru că alianţa PSD-PNL e cel mai grav pericol pentru democraţia din România”, a explicat Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.