Premierul Viorica Dăncilă susţine că "sună a ameninţare" declaraţiile preşedintelui potrivit cărora ea "ar face bine să facă ce i se spune”, iar întrebată dacă îi este teamă de o plângere penală, Dăncilă a spus că, "atât timp cât preşedintele recurge la ameninţări, orice este posibil".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Luaţi şi dumneavoastră declaraţiile domnului preşedinte şi o să vedeţi că sună a ameninţare", a declarat Viorica Dăncilă, luni, la Parlament, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

Întrebată de jurnalişti dacă îi este teamă de o plângere penală, Dăncilă a răspuns: "Bineînţeles că orice om se teme de o plângere penală, dar eu sper să nu se ajungă la asta. (...) Atât timp cât domnul preşedinte recurge la ameninţări, orice este posibil. Totuşi, trăim într-o ţară care trebuie să aibă şi democraţie".

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Preşedintele Klaus Iohannis a spus sâmbătă la Blaj, întrebat dacă a discutat cu premierul despre demisie, că Viorica Dăncilă "ar face bine să facă ce i se spune”: "Nu am mai discutat aceste chestiuni şi cred că ar face bine să facă ce i se spune".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.