Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi seară, că este dispus să demisioneze, aşa cum a afirmat anterior, dacă ”lucrurile nu intră într-un făgaş normal” şi nu se spune adevărul românilor despre reformele care trebuie făcute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi seară, la România TV, despre declaraţia sa referitoare la renunţarea la mandat.

”A fost un apel foarte clar să nu ne mai pitim după cireş, să ne vedem responsabilităţile fiecare pe care le avem, să vedem fiecare cum am contribuit la această situaţie, să fim corecţi noi cu noi”, a afirmat premierul.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Întrebat în ce condiţii este dispus să demisioneze, Ciolacu a declarat: ”Dacă lucrurile nu intră într-un făgaş normal şi nu spunem adevărul românilor, cum este corect, nu ne asumăm anumite lucruri, responsabil sau echilibrat (...) România nu îşi permite ca oamenii să se ducă la birou de dragul de a se duce la birou”.

Marcel Ciolacu a declarat anterior că, în cazul în care PNL nu susţine pachetul fiscal pregătit de către Executiv, îşi depune mandatul pe masă şi nu a exclus varianta alegerilor anticipate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.