Secretarul de stat pentru afaceri strategice Ana Tinca l-a primit, joi, conform practicii diplomatice, pe ambasadorul agreat al Federaţiei Ruse în România, Vladimir Lipaev, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare, a transmis Ministerul Afacerilor Externe. La întrevedere, ea a subliniat responsabilitatea exclusivă a Federaţiei Ruse pentru starea actuală a relaţiei bilaterale, în contextul agresiunii ruse împotriva Ucrainei şi al consecinţelor grave, profund destabilizatoare generate de această agresiune în planul securităţii internaţionale şi regionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Oficialul român a reamintit ambasadorului rus poziţia cunoscută şi consecventă a României, de condamnare a războiului de agresiune împotriva Ucrainei, care reprezintă o încălcare brutală a normelor de drept internaţional, inclusiv a Cartei ONU”, mai spune MAE, în comunicatul de presă.

 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.